Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Spartak blir ÖSK!

NA skriver, att nu är det mer eller mindre klart att futsalföreningen Spartak Örebro FC blir en medlem i ÖSK-alliansen. I samband med detta byter Spartak även namn till Örebro Sportklubb Futsallklubb. (NA skriver Futsallklubb, men jag tror att det nog skall vara Futsalklubb).

Helt klar är transaktionen ännu inte. Den skall nämligen även godkännas på Spartaks föreningsstämma. Men eftersom det är de som tagit initiativet så blir det nog godkänt.

Medlemsföreningarna i ÖSK-alliansen lever normalt sitt eget liv. Jag tror inte att detta kommer att få några konsekvenser för ÖSK Fotboll. Det handlar nog mer om att ge Spartak bättre status tack vare ett mer gångbart klubbnamn.

NA: Spartak Örebro blir ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.