Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Hammarby igen

Dagen efter Hammarby möter ÖSK Hammarby igen. Den här gången i den ständigt skiftande U21-miljön. Jag har inte sett någon matchtrupp än, men den kanske kommer snart. Det borde väl börja bli dags för spelarna att sätta sig i bussen. Matchen spelas på Hammarby IP (Kanalplan) med start kl. 17:00.

Frågetecknet inför den här matchen är väl i första hand om ÖSK släpper till gårdagens bänkspelare/inhoppare. Även dessa borde ju spela minst en match i veckan. Å andra sidan bryter en match vid sidan av A-lagets matcher upp rytmen i de dagliga träningarna, vilket betyder rätt mycket med den tunna trupp som ÖSK har i år. Men en halvlek eller rent av 60 minuter borde de väl kunna få spela utan att det ”förstör” för mycket. Resan är inte heller så lång att den innebär några tidsmässiga problem.

Tillägg.
Nu har truppen kommit och det blir bara Carl Ekstrand Hamrén och Jonathan Lundberg av gårdagens bänkspelare som åker med till Stockholm. I övrigt blir det en ren U19-trupp. Övriga inbytes- och bänkspelare från igår behövs tydligen mer för att förädla den egna träningen.

Spelartrupp: Gustaf Frank, Douglas Bjäresten, Michel Yañes Hernandez, Alex Hahne, Viktor Franssila, Axel Påhlsson, Mikael Loön, Mirza Turan, Kevin Johansson, Viktor Walldén, Felix Möller, Simon Danielsson, Oliver Kåhed, Oscar Sandberg, Carl Ekstrand Hamrén, Jonathan Lundberg och Marcus Karlsson.

Hammarbys laguppställning: William Eskelinen (A) – Cesar Weilid (U19), Marcus Degerlund (U19), Joseph Aidoo (A), Sebastian Hjerpebo (U19) – William Garcia (U19), Dusan Jajic (A, k) – Petter Soelberg (U19), Brasse Wallefelt (U19), Yassin Housni (U19) – Abel Girma (U19)
Avbytare: Guiliano Gatica (mv, U19), David Alm (U19), Abiel Sequar (U17), Samouil Izountouemoi (U17), Adam Brodin (U19) och Samuel Persson (U19)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.