Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P02U: Future Cup

ÖSK Ungdoms fjortonåringar är under påsken i Göteborg för att delta i elitturneringen Future Cup. I gruppspelet har de lottats mot Kalmar FF, Solängens BK (Mölndal) och Qviding FIF. Den första matchen spelas idag kl. 12:00 och det är Kalmar FF som står för motståndet. Senare under dagen väntar Solängen och i morgon förmiddag Qviding. De åtta gruppsegrarna går sedan till ett A-slutspel, tvåorna till ett B-slutspel osv. Slutspelsmatcherna avgörs under söndag och måndag.

Jag har lagt in en länk till cupens resultatservice under rubriken Ungdomscuper i högermarginalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.