Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Rävåsen väntar i Svenska Cupen

SvFF har nu lagt ut spelprogrammet för den första omgången i Svenska Cupen för damlag. För ÖSK Söders del blir det en resa till Karlskoga för ett möte med Rävåsens IK. Matchen skall vara spelad senast den 25 maj.

Cupmotståndarna Rävåsen vann sin div 2-serie på målskillnad före Rynninge år 2014. Förra året spelade de därför i div 1 Norra Götaland. Placeringen där blev en mittplacering, långt från ära, redlighet samt upp- och nedflyttningsstrecken. En stark prestation av ett nyuppflyttat lag.

En tillsynes hyfsat stark motståndare som jag dock har en känsla av att söderdamerna bör kunna besegra.

SvFF: Spelprogram – Svenska Cupen, damer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.