Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Stark trupp tar emot Gefle

Det blir hemmadebut från start för Maic Sema då ÖSK möter Gefle i en U21-match.

Det blir hemmadebut från start för Maic Sema då ÖSK möter Gefle i en U21-match.

Hemmapremiär i kväll för ÖSK i säsongens U21-allsvenska. Som man brukar göra i de här matcherna på hemmaplan väljer ÖSK att matcha en relativt stark startelva. Den här gången för att ge spelare som inte fått så mycket speltid under våren mer av den varan. Truppen kompletteras sedan med spelare från U19-truppen.

ÖSK skriver på sin webbplats att man kommer att ställa upp sitt lag på följande sätt. Laguppställning: Oscar Jansson – Michel Yañez Hernandez, Carl Ekstrand Hamrén, Erik Moberg, Axel Påhlsson – Mirza Turan, Daniel Nordmark, Mikael Loön, Maic Sema – Jonathan Lundberg, Astrit Ajdarevic.
Ersättare: Douglas Bjäresten, Arvid Brorsson (U17), Ibrahim Jaithe, Albin Ödberg, Simon Danielsson

Arvid brorsson från U17-truppen finns med i kvällens matchtrupp.

Arvid Brorsson från U17 har fått en plats i kvällens matchtrupp.

Tre mittbackar och en offensivt lagd högerback. Allt talar för att vi kommer att få se ÖSK spela med det offensiva trebackssystem man filat på under försäsongen. För första gången i truppen (tror jag) hittar vi Arvid Brorsson från U17.

Gefle IF.
Startelva: Viktor Frodig (U19) – Jacob Ericsson (A), Martin Rauschenberg (A), Samuel Gussman (U19), Elias Mulari (U19) – Lucas Eliasson (U19), Kwame Bonsu (A), Kevin Persson (U19), Tshutshu Tshakasua (A) – Jacob Hjelte (A), Anthony Valdés Osorio (U19).
Ersättare: Ryan Slater (mv, U19), Hannes Enander (U19), Klas Lindqvist (U19), Emil Wiklund (U19).

ÖSK: Startelvan mot Gefle IF

Matchen, som döms av Kalle Jansson från Örebro, spelas på Behrn Arena med avspark kl. 18:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.