Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Oavgjort i DM

ÖSK Söders herrar fick lov att acceptera ett oavgjort resultat då de på sen kvällstid igår mötte blivande seriemotståndarna från Hidingsta IK i en gruppspelsmatch i årets distriktsmästerskap. Söder tog ledningen två gånger, men tvingades både gångerna se motståndarna kvittera, den andra gången med bara någon minut kvar av matchtiden. Extra surt givetvis med ett så sent mål.

Notabelt från matchen är att jag ser att båda bröderna Brunzells namn i laguppställningen. Kul!

Matchfakta (ÖLFF):
08. 1-0 Fredrik Jonsson
40. 1-1 Shafiullah Nori
54. Varning Bengin Turan
73. 2-1 Kawar Haji
88. 2-2 Jones Breaklins Akombeng

De 11 som startade: Pierre Ahlin, Bengin Turan, Petter Brunzell, Pontus Brunzell, Vedran Ljuboja, Kawar Haji, Joakim Hasselgren, Michael Remnefors, Fredrik Jonsson, Simon Torstensson (mv), Eric Kvarnström (k).
På bänken började: Reinerth Gustavsson, Mathias Dimberg, Osman Hassan Hamed, Fredrik Lundgren och Andreas Lundgren

I årets DM-turnering går de två bästa lagen från varje grupp vidare till utslagsturneringen. För Söder gäller det inför den sista gruppspelsmatchen att hålla siffrorna nere då de möter årets sensationslag Hällefors AIF. Rimligtvis besegrar Hidingsta förvånansvärt svaga Frövi i sin sista match och i så fall kommer målskillnaden att avgöra vilket lag som går vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.