Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Ligacupsgruppfinal i Stockholm

ÖSK U19 spelar i eftermiddag en ren final i ligacupens gruppspel. Motståndet kommer från Djurgårdens IF och för ÖSKs del gäller att det bara är vinst som ger vidare avancemang. Till matchen kan Rickard Torstensson räkna med en starkare trupp en den som mötte J-Södra förra helgen. Inga spelare får stå över som förberedelse för tisdagens U21-match mot Gefle och dessutom är Michel Yanez Hernandez tillbaka i truppen efter att ha tränat på annat håll i distriktet under några veckor.

Matchtrupp: Karl Westdahl (mv), Douglas Bjäresten (mv), Viktor Franssila, Alex Hahne, Michel Yanez Hernandez, Axel Pålsson, Albin Ödberg, Oliver Kåhed, Mirza Turan, Almin Masic, Mikael Loön, Viktor Walldén, Ebrima Jaiteh, Simon Danielsson, David Holm, Felix Möller, Hampus Lundgren och Carl Ekstrand Hamrén

I förra årets juniorallsvenska var Djurgården långt ifrån någon önskemotståndare för ÖSK. Efter en ytterst smärtsam (och rättvis) förlust med 7-0 hemma kunde man i och för sig hålla nere förlustsiffrorna till 2-0 på bortaplan. ÖSK kan den hör gången dock glädja sig över att Samuel Holm – deras specielle plågoande förra året med sammanlagt 5 mål – lämnat klubben tillsammans med duktige Marijan Cosic. De spelar i år för Åtvidabergs FF.

Dagens match som börjar kl. 14:00 spelas på Kärrtorps IP.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.