Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Ligacupen avslutas mot Angered

ÖSK U16 får en svår nöt att knäcka då ligacupsgruppspelet avslutas för deras del. Serieledande Angered MBIK kommer till Örebro för att möta ÖSKs 16-åringar en timme efter det att A-lagets match mot IFK Mariehamn avslutats. Angered känner vi från förra året även om de då hade FC som suffix. Sedan dess har de gått ihop med Marieholm MBIK och ändrat namnet lite grann. I fjolårets Elite Hotel Cup kom laget tvåa efter finalförlust mot Hammarby med 2-1. Helt klart ett bra lag, vilket deras prestation i ligacupen också visar.

ÖSK kommer till matchen med följande matchtrupp: Målvakter: Simon Gustafsson och Martin Andersson. Försvarare: Lucas Parkedal Stenfelt, Manne Ljunghaga, Fredrik Karlsson, Carl Henning, Helmer Andersson (U15) och Alen Rasak (U15). Mittfältare: Markus Kanto (U15), Gabriel Yildiz, Jonathan Forsberg, Lukas Juhler, Malcolm Stolt, Edvin Cimirotic (U15) och Samuel Nielsen. Anfallare: Abbubaker Abduwalli, Johannes Hjulström och Nadir Ayeva (U15).

Om ÖSK lyckas ta poäng från Angered öppnar man vägen till gruppseger för BK Forward. De är i så fall vidare om de besegrar Elfsborg på bortaplan.

Matchen börjar kl. 17:00 och döms av August Köpberg från Örebro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.