Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Eftermiddagsmatch på Nya Parken

Ett försäsongsmöte mot IFK Norrköpings damer har numera blivit något av en tradition för ÖSK Söders damlag. Idag är det dax igen och i år är det östgötarna som får stå för värdskapet. Dagens motståndare påminner väl en hel del om ÖSK Söder. De har kvalat till elitettan en gång och hade en fjolårssäsong som inte riktigt levde upp till ställda förväntningar (det blev alltså en mittenplacering).

Matchtrupp: Ida Lindell, Lisa Lindahl (k), Hannah Uhlan, Jenny Börjesson, Agnes Andersson, Lova Händel, Linnea Wetterberg, Ebba Lundkvist, Emma Östlund, Amanda Nordenby, Olivia Puhls, Josefine Zandén, Carro Zandén och Emma Tivemo.

ÖSK Söder har precis som de flesta lag under försäsongen haft vissa svårigheter att samla ett lag som matchar en tänkt startelva. När laget nu åter till Norrköping saknas av de mer etablerade spelare som förra veckan var med mot BK Tinnis Silvia Erkisi och Elin Börjesson. Åter i truppen är i stället Emma Tivemo.

Att några saknas ger andra chansen. Den här gången ger man ungdomarna Agnes Andersson, Linnea Wetterberg, Ebba Lundkvist och Emma Östlund chansen.

ÖSK Söder Dam: Tuff match väntar för ÖSK Söder dam
IFK Norrköping DFK: IFK Norrköping DFK – Örebro SK Söder

Matchens spelas på Nya Parken med avspark kl. 14:30.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.