Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Cupavslutning på Behrns arena

För ÖSK U17 tog cupsäsongen egentligen slut redan förra helgen. Elfsborgs vinst tack vare matchens enda mål tog i praktiken död på årets cupsäsong för lagets del. Tre poäng efter, men med en överlägsen målskillnad finns det en så kallad teoretisk chans att komma ikapp då den sista omgången spelas. Men den teoretiska chansen är den här gången tyvärr väldigt teoretisk. Elfsborg möter nämligen seriens suveräna jumbolag Ljungskile, som förlorat allt, släppt in 26 mål men bara gjort ett.

Kvällens match mot IFK Göteborg får alltså leva sitt eget liv. ÖSKarna får se matchen som en generalrepetition inför pojkallsvenskan som för deras del påbörjas den 1 april.

För en gångs skull gör dessutom epitetet generalrepetition verkligen skäl för namnet. ÖSKs premiärmatch i pojkallsvenskan blir nämligen även den mot IFK Göteborg på Behrn Arena. En intressant utmaning för lag och tränare.

Klockan 18:00 blåser Jesper Hedlund från Garphyttan igång kvällens match på Behrn Arena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.