Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Astrit vill spela EM

Fotbollsmagasinet Offside har just distribuerat sitt andra nummer för året. Det brukar inte stå så mycket om ÖSK hos dem, men den här gången gör man ett undantag.

Under rubriken Ödesallsvenskan skriver man om fem spelare som står inför en säsong som kan avgöra deras fortsatta karriärer. En av dessa är ÖSKs Astrit Ajdarevic.

Det mesta av vad Astrit tycker är väl sådant som vi redan känner till, dvs. den friare rollen han fått i ÖSK och den positiva stämningen i truppen som gör att han ser fram emot träningarna. Intressant är det när frågan om hans målsättningar för året kommer på tal.

En av dessa är att få vara med under årets Europamästerskap. Den möjligheten har han både med Sverige och med Albanien. Astrit är född i Kosovo, men har tydligen möjligheten att representera Albanien också. Det blir i så fall ett rätt sent landslagsbyte med tanke på att han representerat Sverige på U17, U19 och U21-nivåerna.

De övriga fyra spelarna som enligt Offside står inför sina ödessäsonger är Falkenbergs målvakt Otto Martler, Viktor Elm från Kalmar FF, Darijan Bojanic från Helsingborg samt Emir Bajrami, som efter en ettårig skadefrånvaro, nu skall vara spelklar för Elfsborg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.