Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Förlust i Borås

Det blev tyvärr förlust mot Elfsborg, då ÖSK U17 på bortaplan spelade vad som väl var den moraliska seriefinalen. Matchens enda mål – redan i den 8:e minuten – kunde ÖSK tyvärr inte besvara på önskvärt sätt. Av antalet varningar att döma (fyra för Elfsborg) fick dock hemmalaget kämpa hårt för att försvara sin ledning.

En match återstår, men eftersom Elfsborg har jumbon Ljungskile (med målskillnaden 1-26 efter 4 matcher) som motståndare, lär det hela redan vara avgjort. För ÖSK väntar en i alla fall intressant avslutningsmatch mot IFK Göteborg hemma på Behrns nu på fredag kväll.

ÖSKs matchtrupp (SvFF): Harald Detlofsson (mv), Martin Trinh, Gustav Pauly, John Kakraba, Adam Leijon, Adam Bark, Edwin Lundkvist, Jonathan Aronsson (k), Sebastian Ternevid, Simon Gustafsson (mv, U16), Joseph Spångberg, Gabriel Yildiz (U16), Isac Eklöf, Arvid Brorsson, Albin Zidaric och Vide Törner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.