Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Dam möter Tinnis och herrarna Frövi

ÖSK Söder Dam reser till Linköping för att i en träningsmatch möta ordinarie försäsongsmotståndarna från BK Tinnis. Linköpingslaget håller precis som ÖSK Söder till på div 1-nivån. Deras tabellplacering förra året var precis över nedflyttningsstrecket även om de hade 4 poäng till godo på de blivande div 2-lagen.

ÖSK rapporterar att det blir följande lag trupp gör resan till Linköping: Ida Lindell, Hanna Persson, Lisa Lindahl, Hannah Uhlán, Jenny Börjesson, Elin Börjesson, Silvia Erkisi, Sara Sandberg, Linnea Wetterberg, Ebba Lundkvist, Olivia Puhls, Emy Karlberg Traav samt Josefine och Caroline Zandén.

På söndag åker sedan söderdamerna till Karlskoga för att möta Bråtens IK. Bråten spelar i div 3 och det är väl möjligt att Söder låter en yngre trupp ta den matchen.

ÖSK Söder Dam: Inför match mot BK Tinnis


ÖSK Söder Herr kör igång sin säsong med en DM-match utan (tror jag) att ha känt sig för i någon träningsmatch. Motståndarna kommer från Frövi IK som återfinnes ett snäpp högre upp i seriesystemet. Söder får alltså en bonusstraff. Vi får se om denna leder till önskat resultat.

Under fotsalsäsongen visade söderherrarna upp ett intressant lag med flera spelskickliga återvändare. Återstår att se om dessa bli laget trogna även under utomhussäsongen eller om det bara var en vinteraktivitet.

Matchen spelas på neutral mark på Vivalla Konstgräs och det är Jan Nielsen, en av Bloggens lokala favoritdomare, som dömer. Avspark söndag kl. 14:20.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.