Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Premiären: Slutsålt på en kvart

ÖSK släppte idag biljetterna till läktarsektionenrna O och P till Djurgården. Intresset är fortfarande minst sagt stort hos djurgårdarna. Det tog bara en kvart att sälja ut dessa 800 biljetter.

FotbollDirekt: Dif-fansens nya styrkebesked – sålde slut biljetterna på en kvart
Difenders: Vilket drag det blir i Örebro!

Med ett så stort intresse från motståndarsidan gäller det för alla örebroare som är intresserade av matchen att säkra en biljett redan innan övriga biljetter släpps fria för försäljning den 14 mars. Medlemmar i ÖSK och Kubanerna samt de som innehar årskort har fortfarande en möjlighet att smita före i kön genom att utnyttja förköpsmöjligheten.

Biljetterna kan köpas på följande sätt:

 • ÖSK-kontoret på Rudbecksgatan 52G, Västra läktaren i Behrn Arena. Öppet måndag-fredag klockan 8-17 (lunchstängt 12-13)
 • Örebrokompaniet på Olof Palmes Torg. Öppet måndag-fredag klockan 11-18, lördag 10-15.
 • Årkortsinnehavare samt medlemmar som tecknat medlemskap senast den 29 februari 2016 kan beställa biljetter per telefon mot faktura.
  019-167300

  Jag har inte sett något om att man planerar att hålla ÖSK-kontoret öppet under lördag eller söndag för biljettförsäljningsändamål. Det innebär att sista möjligheten att säkra en plats till premiären är att köpa biljetterna på Örebrokompnaniet i kväll eller i morgon (lördag).

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.