Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK släpper fler biljetter till Djurgården

På Djurgårdens webbsida går det idag att läsa, att ÖSK i morgon (fredag) kommer att genomföra ytterligare ett biljettsläpp för Djurgårdens supportrar. Det är platserna på sektionerna O och P som kommer att göras tillgängliga. Det handlar alltså om de två sittplatssektionerna på Södra Läkaren som ligger närmast bortasupportrarnas ståplatser.

Inga större överraskningar på den punkten mer än att biljetterna släpps innan samtliga platser kommer att kunna köpas på måndag. Kanske är det så att ÖSK vill känna av hur stort intresset från djurgårdssidan är eller så vill man få så många som möjligt samlade på den sidan av läktaren. De som köper de här biljetterna kommer ju inte att vara med och konkurera om platserna mitt på läktaren då dessa släpps fria.

Djurgårdens IF: Nytt biljettsläpp till Örebro-DIF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.