Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Längre skadefrånvaro för Valgardsson

Logi Valgardsson missar troligen den allsvenska premiären.

Logi Valgardsson missar troligen den allsvenska premiären.


NA rapporterar idag om den skada som Logi Valgardsson drabbades av under slutminuterna av cupmatchen mot Helsingborg. Hans knäskål hoppade ur led och även om man med hjälp av Helsingborgs klubbläkare snabbt kunde få den på rätt plats igen väntar nu en rehabiliteringsperiod för ÖSKs vänsterback. Sex till åtta veckor kan denna ta – exakt hur lång tiden kan bli lär man dock inte veta förrän man kunna undersöka hans knä lite noggrannare.

Läge kanske för Sebastian Ring att ta över som vänsterback? Alternativet är väl annars att spela Patrik Haginge i den positionen.

ÖSK lär ha tre möjligheter att testa de alternativ man har. Sedan tidigare finns träningsmatcher mot IFK Mariehamn och Hammarby inplanerade. Efter det att laget misslyckades med att gå vidare i Svenska Cupen har man även mumlat om att man skall försöka få till stånd en tredje träningsmatch.

NA: Berättar om skadan: ”Kan ta sex till åtta veckor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.