Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Ung trupp möter Gustafs

ÖSK Söders damer fortsätter sina förberedelser inför årets div 1-kampanj genom att möta Gustafs GoIF i en träningsmatch på Lugnets konstgräs. ÖSK Söder har kallat en matchtrupp som innehåller en hel del av klubbens yngre spelare.

Lördagsmotståndarna spelar i ÖSK Söders grannserie div 1 Norra Svealand, där de förra året hamnade på en poängmässigt sett delad andraplats. Av fjolårsresultatet at döma verkar det vara ett lag som prioriterar offensiv fotboll. Med sina 73 gjorda mål på 22 matcher var de målfarligast i hela serien. Lagets och seriens bästa målskytt var Frida Lindgren som gjorde 19. 29 insläppta mål gjorde dock att de inte kunde vara med och konkurrera i den absoluta toppen. Som jämförelse kan nämnas att ÖSK Söder avslutade sitt seriespel med betydligt blygsammare 37-33 i målskillnad.

ÖSK Söder Dam: Match mot Gustafs GoIF
Gustafs GoIF: Dags för första träningsmatchen!

Matchtrupp: Stina Koskilampi (mv), Hanna Persson, Lisa Lindahl, Lova Händel, Jenny Börjesson, Agnes Andersson, Elin Börjesson, Emma Östlund, Silvia Erkisi, Sara Sandberg, Linnea Wetterberg, Ebba Lundkvist, Olivia Puhls, Emy Karlberg Traav, Josefine Zandén och Caroline Zandén.

Matchen spelas på Lugnets IP i Adolfsberg med avspark kl. 14:15. Domare är Nazif Kapetanovic från Örebro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.