Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Förlust mot Gustafs

ÖSK Söders damer förlorade dagens träningsmatch mot de nordliga div 1-grannarna från Gustafs IF med 1-0. Ett mål som gjordes i den 30:e minuten. Ett hyfsat resultat, tror jag, med tanke på att ÖSK matchade en hel del ungdomar i den här matchen.

Söder har inte släppt så värst mycket information om matchen än, typ laguppställning. Men baklänges via ett begränsat Twitterflöde tror jag mig i alla fall ha räknat ut vilka som startade (om dessutom matchtruppen hos SvFF stämmer, vilket den som bekant inte alltid gör).

ÖSK Söder Dam: Uddamålsförlust mot Gustafs GoIF
Gustafs GoIF: Vinst i Örebro

Alltså. De 11 som startade utan någon särskild ordning: Lova Händel (60), Jenny Börjesson, Agnes Andersson (80), Elin Börjesson, Emma Östlund, Silvia Erkisi (k), Sara Sandberg, Olivia Puhls (80), Josefine Zandén, Caroline Zandén och Stina Koskilampi (mv)
Inbytta ersättare var Hanna Persson (60), Ebba Lundkvist(80), Emy Karlberg Traav (80)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.