Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inget spel för Holmberg

NA rapporterar, att Kalle Holmberg även kommer att missa matchen mot Helsingborg efter det röda kort han ådrog sig i den första cupmatchen mot BK Forward. Jag hade ju trott, efter att ha läst tävlingsreglerna, att så inte skulle vara fallet, men där läste jag tydligen fel.

Kalle som haft en bra försäsong, missar därmed möjligen möjligheten att boka upp en av anfallsplatserna för egen del. Mot GAIS spelade Jonathan Lundberg andraanfallare utan att göra så mycket väsen av sig. Vi får se vem Axén väljer till gruppspelsfinalen.

Det skulle möjligen kunna bli Martin Broberg, som nu rapporteras återställd efter sin sjukdom (influensa?). Dessutom rapporteras även Daniel Björnqvist och Maic Sema vara tillgängliga för spel efter sjukdom resp. en muskelbristning.

Astrit Ajdarevic verkar däremot inte få någon möjlighet att visa skåningarna vad de gått miste om. Han tränar fortfarande på egen hand, vilket brukar innebära att rehabperioden ännu inte är avslutad.

NA: Missar gruppfinal i cupen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.