Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Biljettsläpp för hemmasupportrar till den allsvenska premiären

ÖSK skriver på sin websida, att man idag halvofficiellt släpper biljetterna till den allsvenska premiärmatchen mot Djurgården den 3 april. ÖSK räknar med att det – precis som när Djurgården senast kom till Örebro – kommer att bli utsålt och vill på det här sättet ge örebroare och andra hemmasupportrar en möjlighet att säkra upp biljetter till premiärmatchen.

Därför öppnar man redan idag möjligheten för medlemmar i ÖSK Fotboll samt årskortsinnehavare att köpa biljetter till sektionerna K, L, M, N samt Västra Stå. Nu tillhör väl de här grupperna de som mest troligast redan har en biljett till matchen. Är man årskortsinnehavare har man det definitivt och jag skulle tro att de flesta som är medlemmar även de har ett årskort. Tanken är nog snarast, att de som vill se matchen och som inte tillhör någon av dessa två kategorier skall be någon bekant köpa ut åt dem.

De här biljetterna kan givetvis inte köpas över nätet men väl på följande försäljningsställen:

  • ÖSK-kontoret på Rudbecksgatan 52G, Västra läktaren i Behrn Arena. Öppet måndag-fredag 8-17 (lunchstängt 12-13)
  • Örebrokompaniet på Olof Palmes Torg. Öppet måndag-fredag 11-18, lördag 10-15.
  • Medlemmar i ÖSK kan även beställa biljetter per telefon mot faktura. 019-167300

    Officiellt biljettsläpp till matchen sker den 14 mars.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.