Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal-SM: ÖSK F17 obesegrade till semin

ÖSK F17 gick (eller snarare sprang) igenom slutspelsgruppen utan någon poängförlust. Den sista och i och för sig betydelselösa matchen mot Gammelstadens IF (Kalix) vann man med 6-3. Att döma av vilka som gjorde mål och vilka som inte gjorde det valde tränarna i den här matchen att ge mer speltid till tjejerna i tredjeformationen.
Målgörarna var:
03. 1-0 Emy Karlberg Traav
??. 2-0 Vanessa Mucic
08. 3-0 Ebba Lundqvist
3-1
Paus
13. 4-1 Linnea Wetterberg
16. 4-2
??. 5-2 Elsa Karlsson
22. 5-3
23. 6-3 Linnea Wetterberg

ÖSK Söder Dam: Tredje raka segern i SM


I semifinalen kommer ÖSK att ställas mot BK Höllviken. Matchen börjar kl. 10:00. En eventuell final spelas mot segraren i matchen mellan Hovås Billdal IF och Hammarby IF. De senare spelade oavgjort mot Jitex i sin sista match och detta räckte till en semifinalplats tack vare en bättre målskillnad.

Blir det en final kommer den att spelas med start kl. 13:55. Finalmatchen visas i web-TV på SvFF:s hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.