Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U15: Vejle dag 2

Dagen efter så att säga, så har vi fått en del information från arrangörerna beträffande gårdagens match. ÖSK fick lindrigt sagt inte någon bra start i matchen mot Odense Boldklub. Underläge redan i den första matchminuten efter en straff. Laget kom dock tillbaka. Ryad Iskhadzhiev kvitterade i den 19:e minuten och Edvin Cimirotic avgjorde till ÖSKs fördel i den 38:e minuten.

De elva som startade: Alen Rasak, Algot Strömberg, Marcus Kanto, Ryad Iskhadzhiev, Nadir Ayeva, Gabriel Moshél, Ibrahim Kamil, Lucas Karlsson, Edvin Cimirotic, Helmer Andersson och Jacob Nilsson (mv).
Ersättare: Simon Norrman (mv), Julius Höglund, Dino Salcinovic, Samuel Hafdell, David Jansson, Viktor Norrman och Karl Andershed

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.