Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

SM i futsal: F17 i slutspel

ÖSK Söder/Ungdoms lag i den äldre åldersklassen för flickor har kvalificerat sig till SM-slutspelet i futsal. I detta möts de 8 gruppsegrarna från (ja, just det) gruppspelet. Lagen är indelade i två slutspelsgruppen med vardera fyra lag. De två bäst placerade lagen i varje grupp går vidare till SM-semifinalerna.

SM-gruppspelet inleds med en match på fredag kväll och fortsätter med övriga två under lördagen. Semifinaler och final avgörs sedan på söndag.

Om man tittar på vad Söders motståndare har presterat så verkar det som om fredagsmatchen mot Hammarby IF kommer att ha stor betydelse för lagets möjligheter att ta sig vidare som ett av de bästa två lagen. Osvuret är dock bäst vilket laget om inte annat fick uppleva i Skoghall för två veckor sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.