Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Bortapremiär i Ligacupen

ÖSK U19 blir först ut av ÖSK-lagen när den andra gruppspelsfasen av ligacupen inleds. En bortamatch mot Åtvidaberg står på spelschemat som den första av fem matcher i en av A-grupperna.

ÖSK har intervjuat truppens tränare Rickard Torstensson inför uppstarten och man får väl säga att Rickard låter rätt positiv om sitt lags möjligheter.

ÖSK: Inför Ligacupen med Torstensson

För A-grupperna gäller att det bara är de fyra gruppspelssegrarna som går vidare till semifinal och eventuell final. I ÖSKs grupp kommer motståndarna utöver Åtvidaberg även från Djurgården, IK Frej, J-Södra och Rynninge.

Spelprogram:

2016-02-17 19:00 Ligacupen U19 A2 Åtvidabergs FF (U19) – Örebro SK (U19)
2016-02-26 19:30 Ligacupen U19 A2 Örebro SK (U19) – IK Frej Täby (U19)
Mars
2016-03-06 16:00 Ligacupen U19 A2 Rynninge IK (U19) – Örebro SK (U19)
2016-03-12 13:00 Ligacupen U19 A2 Örebro SK (U19) – Jönköpings Södra IF (U19)
2016-03-19 14:00 Ligacupen U19 A2 Djurgårdens IF (U19) – Örebro SK (U19)

Till premiärmatchen kommer ÖSK till spel med följande matchtrupp: Kalle Westdahl (mv), Simon Bladh (mv, U17), Lukas Hjort, Michel Yanez Hernandez, Axel Pålsson, Gabriel Fernsten, Carl Ekstrand-Hamrén, Oskar Sandberg, Albin Ödberg, Viktor Walldén, Oliver Kåhed, Kevin Johansson, Mikael Loön, Marcus Karlsson, Felix Möller, Hampus Lundgren, Simon Danielsson och David Holm.

En egenhet i U19-klassen är att upp till 4 spelare födda 1996 och därför egentligen för gamla för turneringen får delta. Detta är anledningen till att ÖSK kan ha med Carl Ekstrand hamrén i truppen trots att han fyller 20 i år.

I ÖSKs trupp ser vi att Kevin Johansson är tillbaka efter den hjärnskakning han ådrog sig vid A-lagets träningsläger i Portugal. Felix Möller avstod AIK-matchen i lördags på grund av att han varit sjuk i veckan, men är nu spelklar igen. Av de spelare som borde vara med men ändå inte är det noterar Bloggen att Jonathan Lundberg och Mirza Turan samt målvakterna Douglas Bjäresten och Gustaf Franck saknas.

Matchen kan ses live som Web-TV för 49 kronor via ÅFF-TV.

Kvällens match spelas på Kopparvallen och börjar kl. 19:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.