Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U15: Vejle International Tournament

ÖSK Ungdoms U15-lag är nu i Danmark och förbereder sig för den första gruppspelsmatchen i elitturneringen Vejle International Tournament. Turneringens utformningen påminner en hel del om ÖSKs egna Elite Hotel Cup även om den internationella prägeln är mer påtaglig med deltagande lag från Danmark, Norge, Sverige (ÖSK), Tyskland och England.

Under onsdag, torsdag och fredag spelas gruppspelsmatcherna med en match per dag. Lördag och söndag spelas sedan placeringsmatcher baserade på gruppspelsresultatet. De fyra gruppsegrarna gör upp om platserna 1-4 osv.

ÖSKarnas gruppspelschema ser ut på följande sätt:

Onsdag 17:30: ÖSK – Akademisk Boldklub
Torsdag 10:00: ÖSK – Odense BK
Fredag: 11:30: ÖSK – Rosenborg

Spelartrupp: Simon Normann (mv), Jacob Nilsson (mv), Alen Rasak, Algot Stömberg, Marcus Kanto, Ryad Iskhadzhiev, Julius Höglund, Nadir Ayeva, Dino Salconovic, Samuel Hafdell, David Jansson, Viktor Normann, Gabriel Moshél, Ibrahim Kamil, Lucas Karlsson, Amar Gerzic, Olle Brorsson, Alexius Bergqvist, Karl Andershed, Edvin Cimirotic och Helmer Andersson.
Tränare: Håkan Juhlin, Assisterande tränare: Niclas Anttonen, Lagledare: Sören Jansson, Materialförvaltare: Jonas Norrman

Truppsammansättningen är från cupens egen hemsida. Jag är inte säker på om det är en bruttotrupp som omfattar hela spelartruppen eller ej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.