Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2015/16: Malmö ger upp

Det är nästan en och en halv månad kvar innan det svenska vinterfönstret stängs, men beträffande ÖSK har det känts som om det redan varit stängt ett bra tag. Då dyker det plötsligt upp en artikel hos FotbollsDirekt som hävdar att (först) nu har Malmö FF givit upp sina försök att ta över Alhassan Kanmaras spelarkontrakt från ÖSK.

De skånska snåljåparna har enligt FD bara bjudit 7 mkr för ÖSKs anfallsstjärna och ÖSK har givetvis tackat nej till ett så snålt bud. Sköldmark lär ju redan ha meddelat att han kostar 10 mkr, så jag förstår inte varför MFFarna tramsar vidare med betydligt lägre belopp.

Det mesta tyder alltså på att Kamara blir kvar i Örebro över vårsäsongen. Fortsätter han att göra mål på samma sätt som under hösten 2014 lär han dock inte bli kvar hos ÖSK längre än så.

FotbollDirekt: AVSLÖJAR: MFF-affär med stjärnan avblåst – storbud har nobbats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.