Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kubanerna har nått insamlingsmålet

Kubanerna talar idag via SR P4 Örebro om att man nått sitt målet för sin insamling till förmån för ensamkommande flyktingbarn. Tillräckligt mycket har nu kommit in till supporterföreningen för att betala 1000 biljetter till årets ÖSK-matcher.

SR P4 Örebro: ÖSK:s supportrar har fått ihop 1 000 biljetter till flyktingbarn

Nu återstår bara att administrera fördelningen av biljetter, vilket man klokt nog överlåter åt Örebro kommun. Tanken verkar vara, att använda de insamlade pengarna till att köpa årskort till Västra Stå. De här årskorten skall sedan delas ut före match och samlas in efter den för att sedan delas ut igen osv. En uppgift som nog kräver en del eftertanke. Enklare vore nog i och för sig att trycka upp pappersbiljetter till varje match. Då slapp man ju i alla fall insamlingen efter matchen. Biljetterna kan ju ändå prissättas utifrån Västra Stå-erbjudandet.

1000 biljetter fördelade på 15 matcher betyder att mellan 60 och 70 ungdomar kommer att få en möjlighet att gå till Behrn Arena för att se matcherna. Insamlingsmålet var satt till 40.000 kronor, vilket skulle ha gett 50 årskort. Det verkar alltså som om man redan överträffat insamlingsmålet med en viss råge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.