Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U-trupperna: AIK-helg

Förra helgen var flera av de yngre ÖSK-trupperna i Norrköping för träningsmatch mot IFK Norrköping/Sylvia. Den kommande helgen är det AIK som kommer till Örebro för att möta flera olika ÖSK-lag. Träningsmatcherna mot IFK Norrköping och AIK är för övrigt ett stadigt återkommande försäsongsarrangemang.


U19.
Lördag klockan 12 möter ÖSKs äldsta U-trupp AIK i lördagens första match.
Matchtrupp: Kalle Westdahl (mv), Gustaf Frank (mv), Lukas Hjort, Axel Påhlson, Oskar Sandberg, Michel Yanez Hernandez, Gabriel Fernsten, Viktor Walldén, Mikael Loön, Felix Möller, Adem Greku, Oliver Kåhed, Mirza Turan, Hampus Lundgren, Albin Ödberg, Marcus Karlsson, David Holm, Simon Danielsson och Ebrima Jaithe.

Anm. Det ser ju ut som en väldigt stark trupp på de flesta av positionerna. Men vem är mittback nr 2? Förmodligen Gabriel Fernsten,


U17.
ÖSK U17 är det lag som tar över efter den äldre U-truppen. Deras match börjar kl. 14:15 och på deras välskötta hemsida finns en matchtrupp utlagd.
Matchtrupp: Simon Bladh (mv), Harald Detlofsson (mv), Vide Törner, Samuel Brunnberg, Martin Trinh, Gustav Pauly, Joseph Spångberg, John (?), Almin Masic, Jonathan Aronsson, Albin Zidaric, Isak Eklöf, Adam Bark, Adam Leijon och Arvid Brorsson samt Jonathan Forsberg och Johannes Hjulström Från U16-truppen.

Som vanligt en stark trupp för 99-orna. Eftersom Almin Masic finns med här verkar det som om även U19 har en bra trupp och gott om folk. Almin spelar ju ofta med dem.


U16.
För den yngsta U-truppen väntar en resa till Borlänge. Där kommer man att möta IK Brage kl 16:00.
Matchtrupp: Simon Gustavsson (mv), Martin Andersson (mv), Lucas Parkedahl, Manne Ljunghaga, Fredrik Karlsson, Carl Henning, Joel Nilsson, Malcolm Stolt, Gabriel Yildiz, Lukas Julher, Max Häll,
Suliman Nassri, Samuel Nielsen och Abubakkar Abduwalli samt mittfältarna Edvin Cimirotic och Dino Salcinovic som lånas upp från ÖSK Ungdoms U15-trupp.


U15.
Även U15-truppen möter AIK. Dock ej på Behrn Arena utan på Ekäng i en match som börjar 14:30. 00-orna har en väldigt stark trupp och det hade varit roligt att se dem i aktio, men tyvärr går det inte att vara på två ställen samtidigt.


ÖSK Söder Dam:
ÖSK Söder Dam spelar säsongens första träningsmatch då de kl. 17:00 möter KIF Örebros F19-lag. ÖSK Söder har kallat följande en förhållandevis ungdomlig matchtrupp: Stina Koskilampi (mv), Ellen Forsberg, Jenny Börjesson, Hanna Uhlan, Hanna Persson, Maya Petterssson, Lova Händel, Agnes Andersson, Sara Sandberg, Anna Meijer, Amanda Nordenby, Olivia Puhls, Emma Östlund, Josefine Zandén, Carro Zandén och Emma Tivemo (k).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.