Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal: Slutspelsgruppen lottad

ÖSK Söders motståndare i futsalslutspelet är nu klara. Laget kommer att möta Gammelgårdens IF från Kalix, Hammarby IF och Jitex Mölndal BK. Kvällsmatchen på fredag spelas mot Hammarby, på lördag förmiddag möter de Jitex och på eftermiddagen avslutas gruppspelet med en match mot Gammelgården.

Om man ser på resultaten i den förra omgången ser Jitex onekligen starka ut. De vann alla sina tre matcher med en sammanlagd målskillnad på 14. Även Hammarby har tre segrar med sig, men deras målskillnad var mer normala 6.

Gammelgården var ett av tre lag som alla slutade på 6 poäng i deras kvalserie. Gammelgården hade dessutom med bara ett plusmål sämst målskillnad av dessa tre, men gick tydligen vidare på marginellt bättre resultat i de inbördes mötena.

Jitex och Hammarby får väl ses som favoriter till att gå vidare. Söder har möjligen en chans, men måste nog i så fall slå Hammarby i fredagsmatchen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.