Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal: F17 och F15 i SM-gruppspel

I morgon (lördag) är det dags för ÖSK Söders/Ungdoms två flicklag att försöka kvalificera sig till årets SM-finalspel. Spelplatsen är Hammarö Arena i Skoghall där ÖSK Söders damer var framgångsrika för några veckor sedan.

Förutsättningarna inför gruppspelet är enkla. Fyra lag möts i gruppen och gruppsegraren har kvalificerat sig som ett av åtta lag som går till SM-finalerna. För motståndet står Karlstadslaget QBIK och Holmalund från Alingsås i båda klasserna! F17 möter dessutom IFK Mora (div 3) i sin sista match. F15 har Kvarnsvedens IK som motståndare. Deras motståndarklubbarn har alla seniorlag som spelade i Elitettan förra året, vilket väl får ses som något av en kvalitetsstämpel på deras verksamhet.

De två lagen spelar sina matcher samtidigt så det kommer inte att vara möjligt att låna spelare av varandra – i alla fall inte till att börja med. Det finns ju några spelare som förekommit i både F17 och F15 under säsongen.

ÖSK Söder Dam: SM-slutspel för F17 i Hammarö Arena

Matchtrupp F17: Stina Koskilampi (mv), Elin Löfgren, Ellen Forsberg, Julia Dammhag, Elsa Karlsson, Tilda Lalander, Emma Pettersson (00), Emma Pettersson (99), Agnes Andersson, Linnea Wetterberg, Emy Karlberg Traav och Emma Östlund (k)

Matchtrupp F15: Hilda Magnérus, Erica Andersson, Klara Albertsson, Tuva Elfström, Maryan Abdifatah, Medina Secovic, Cornelia Fernsten, Vanessa Mujic, Ebba Modin, Ebba Lundqvist (k)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.