Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Spelprogrammet halvklart

Jag ser, att hos SvFF finns nu ett spelprogram för årets U21-serie upplagt. Precis som förra året delas U21-serien upp i en nordlig och en sydlig division. Förmodligen för att resorna inte skall behöva bli onödigt långa och/eller matcherna för många. Efter de 14 omgångarna i grundserien kommer det nog precis som förra året ett ”slutspel”.

ÖSK kommer i år i U21 att få möta Norrköping och alla allsvenska lag som ligger norr om dem. Med ett undantag – Östersund är inte med och har ersatts av Sirius. Något förmodligen samtliga lag med GIF Sundsvall som ett möjligt undantag säkert är mycket nöjda med.

Samtliga ÖSKs matcher – båda borta och hemma – ligger inlagda med avsparkstiden 17:00. Vilket väl borde indikera att datum och tider ännu inte är slutgiltigt fastlagda. ÖSKs U21-matcher på hemmaplan brukar ju börja en timme senare.

Serien kommer att börja spelas i mitten av mars och ÖSK första match blir borta mot IK Sirius. Sista matchen i grundserien spelas andra veckan i augusti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.