Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Telia Play+ erbjudande för C More Sport.

Bredbandskunder hos Telia erbjuds just nu att abonnera på C More Sports Play-tjänst till det reducerade priset av 149,50 per månad. Erbjudandet gäller för 6 månader och det kan sägas upp efter sexmånadersperioden. Det här är halva priset jämfört med Telias ordinarie streamingpris och även om man skulle köpa denna streamingtjänst direkt hos C More.

Telia erbjuder även kombinationen TV samt streaming för 239 kronor i månaden till liknande villkor.

I det fördolda pågår det något slags marknadskrig mellan distributörer (som Telia) och producenter(som C More). Man kan ju undra om det är hos Telia eller C More som man räknat eller tänkt fel när man går ut med det här erbjudandet.

Telia: Play+ C More Sport

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.