Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Färdigspelat för den här gången

Till Tumba men inte längre. Sätra SK blev för svåra då det andra gruppspelet på väg mot futsal-SM avgjordes idag. Att Gideonsberg skulle vara en överkomlig motståndare kom inte som en överraskning. Speciellt som Sätra i dagens första match vunnit över dem med 11-3. Söderdamerna besegrade dem med 8-0. Samma målskillnad som Sätra som dock kunde gå in i den avgörande matchen med fördelen av att ha gjort fler mål.

När det skulle avgöras rivstartade Sätra bäst skulle man väl kunna säga och ledde efter 10 minuter med 4-0. Så småningom fick Söder bättre grepp om sina motståndare och vann faktiskt resten av matchen, men avståndet var redan för stort.

Dags alltså att damma av frasen om att ”nu kan vi koncentrera oss på utomhusfotbollen”. Första träningsmatchen redan den 13 februari då ett möte med KIF Örebro F19 väntar.

För trion Agnes Andersson, Emma Östlund och Stina Koskilampi är dock futsalsäsongen inte slut än. De fortsätter nästa vecka med ett återbesök i Skoghall för kvalet till F16-finalspelet. Förhoppningsvis med lite extra rutin och skärpa med sig från matcherna med seniorlaget.

Dagens målgörare:
Mot Gideonsbergs IF: Agnes Andersson (3), Sara Sandberg (3), Josefine Zandén och Silvia Erkisi
Mot Sätra SK: Emma Tivemo (3), Josefie Zandén, Caronline Zandén och en okänd målgörare.

Sätra SK: SM-slutspel nästa
Gideonsbergs IF: ”Vi lärde oss något”, sa Hansken.
ÖSK Söder Dam: Inget Uddevalla 2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.