Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Futsal-SM redan på lördag

ÖSK Söders damer gick i helgen som var vidare i SM-kvalet i futsal. Efter seger i Regionalt Gruppspel 1 väntar nu Regionalt Gruppspel 2. Detta skall för söderdamernas del avgöras redan nu på lördag, vilket säkert var välkommet, eftersom det innebär att man undviker en krock med gruppspelet för F17.

Matcherna kommer att spelas i Tumba och för motståndet kommer Gideonsbergs IF och Sätra SK att svara.

Jag har en känsla av att det skulle kunna vara rätt ”bra” motståndare. Gideonsberg har förmodligen ett ungt och rätt orutinerat lag, eftersom de tappade de flesta av sina utomhusspelare för något år sedan.

Sätra spelar sommartid i samma serie som ÖSK Söder och placerade sig en placering och en poäng efter Söder i den slutliga tabellen. Söder vann med 4-1 borta och 1-0 hemma i den sista omgången och bör väl därför ha ett litet övertag rent psykologiskt. Det kan nog bli en tuff match, men överkomlig.

Spelordningen är inte klar än för denna grupp.

Rynninge kommer i sin grupp att få möta Hörnebo SK (Tibro) samt IFK Göteborg Futsal.

ÖSK Söder Dam: Gruppspel 2 redan på lördag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.