Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: U-trupp på gång

ÖSK Söder Dam skriver på sin hemsida, att man är på gång med att starta upp en U-trupp. Tanken är att överbrygga avståndet mellan ungdomsverksamheten i ÖSK Ungdom och seniorverksamheten i ÖSK Söder. En del spelare kan visserligen ta det steget med en gång, medan för många andra blir blir det lite för stort.

Till truppen knyter Söder Dam en välmeriterad ledarstab bestående av Åsa Thörner och Nicklas Collgård – båda sedan tidigare mycket engagerade i söderdamernas verksamhet. Dessutom förstärks tränarstaben av Carin Berling, tidigare elitspelare i Kopparbergs/Göteborg FC och i Elitettan med Lidköpings FK.

ÖSK Söder Dam: Nytänk med U-trupp i Örebro SK Söder dam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.