Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Säsongspremiär mot FBK Karlstad

Lite överraskande visar det sig, att ÖSKs U19-lag säsongsdebuterar idag med en match mot FBK Karlstad. Inget om matchen i förväg hos vare sig ÖSK eller ÖLFF. Avspark redan kl. 09:00 eftersom ÖSK och KIF Örebro är inbokade för sina träningsmatcher senare idag.

Via Twitter har ÖSK aviserat följande matchtrupp: Kalle Westdahl (mv), Douglas Bjäresten (mv), Oskar Sandberg, Viktor Franssila, Axel Påhlsson, Alex Hahne, Adem Greku, Jonathan Aronsson (U17), Hampus Lundgren, Lukas Hjort, Gabriel Fernsten, Arvid Brorsson (U17), William Gunnarsson, Oliver Kåhed, Albin Ödberg, Adam Bark (U17), David Holm och Isac Eklöf (U17).

Om motståndarna från Karlstad vet vi väl inte så mycket. Det är FBKs A-lag (3:a i div 3 Västra Svealand förra året) som ÖSKarna ställs mot, så det lär under alla omständigheter bli mer av seniorfotboll i den här matchen än vad killarna är vana med.

Tillägg: FBK Karlstad vann matchen med 1-0.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.