Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Spelordning klar

Spelordningen för div 1 Södra Svealand är nu (halv)klar. Än så länge finns det inte exakt datum eller tid/plats för de flesta av matcherna, men det kommer så småningom när klubbarna pratat ihop sig.

ÖSK Söders damers kommer i mitten av april att inleda säsongen på bortaplan i Södertälje, där de skall möte nyuppflyttade Telge United. Därefter blir det två hemmamatcher på rad – först mot Älvsjö AIK och sedan mot P18 IK.  Säsongens logistiska utmaning – bortamatchen mot P18 – kommer att spelas den 7 augusti (eller kanske den 6:e).

Sista hemmamatchen spelas i den näst sista serieomgången de då nygamla bekantingarna från Fanna BK besöker GPP IP.  Söderdamerna avslutar sedan seriespelet på Ringvallen plan 2 i Västerås där BK30 står för värdskapet. En seriefinal kanske?

SvFF: Spelprogram – Div 1 Södra Svealand, damer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.