Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖLFF: Klart för semifinal

Från vänster: Jonathan Aronsson (k) ÖSK, Almin Masic ÖSK, Martin Trinh ÖSK, Leo Almer Rynninge IK, Joseph Spångberg ÖSK, Simon Bladh ÖSK. Sittande från vänster Robin Celik Karlslunds IF, Adam Leijon ÖSK, Arvid Brorsson ÖSK, Isak Eklöf ÖSK, Elias Durmaz BK Forward

Från vänster: Jonathan Aronsson (k) ÖSK, Almin Masic ÖSK, Martin Trinh ÖSK, Leo Almer Rynninge IK, Joseph Spångberg ÖSK, Simon Bladh ÖSK.  Sittande: Robin Celik Karlslunds IF, Adam Leijon ÖSK, Arvid Brorsson ÖSK, Isak Eklöf ÖSK och Elias Durmaz BK Forward.

Övriga i truppen var Daniel Angergård (mv, Rynninge IK), Gustav Pauly (ÖSK), Albin Isakovic (Karlslunds IF), Ahmed Omar Jafar (IFK Kumla), Albin Zidaric (ÖSK), Samuel Brunnberg (ÖSK), Odilon Sangwa (ÖSK)


Örebrodistriktets P99:or – med ett stort inslag av spelare från ÖSK – säkrade idag i skjortärmarna en plats i PostNordcupens semifinaler. Detta alltså utan att ens behöva spela. Det gjorde däremot Småland, som besegrade Göteborg med 1-0 i den sista gruppspelsmatchen. Örebroarna går därmed vidare som gruppsegrare med 4 poäng.

Semifinalen kommer att spelas den 6 juni (eller däromkring) mot en av de andra tre slutspelsgruppvinnarna som var Norrbotten, Stockholm och Skåne. Finalen kommer sedan att avgöras under sommarens Elitläger i Halmstad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.