Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2015/16: Sema till ÖSK?

Medan vi väntar på nyheter om den mittback som egentligen redan borde vara på plats går Fotbollskanalen ut med ett annat namn som påstås vara intressant för ÖSK. Det rör sig om den före detta Hammarbyspelaren Maic Sema som varit på resande fot under de senaste åren, men nu tydligen planerar för en återkomst till Sverige. Fotbollskanalen tror sig veta, att det är ÖSK som är den svenska intressenten.

Sema lämnade Hammarby (då i Superettan) för norska Haugesund efter säsongen 2011. Den norska klubben representerade han under tre år, även om han under en period var utlånad till Maastricht i den holländska andraligan. År 2014 verkar ha varit ett bra år för Sema som då spelade 26 matcher och gjorde 10 mål och 4 assister för den norska klubben. Tillräckligt bra för att värvas av cypriotiska AEL Limasol.

På Cypern har det väl bara gått sådär. Han friställdes av Limasol sommaren 2015. Klubblös provspelade han bland annat för engelska nivå-2 klubben Blackburn, innan han på nytt blev engagerad av Limasol. Det verkar väl som om han inte tillhör stamspelarna i den truppen och en återkomst till Sverige är väl inte utesluten. Förra gången ÖSK tog hem en återvändande spelare från Cypern (Wowoah) blev det ju rätt bra, även om han inte fick spela på den position han var tänkt för.

Spelardata från fotbolltransfers.com

Spelardata från fotbolltransfers.com

Sportklubben har vid flera tillfällen sagt, att man fortfarande söker en mittback och en anfallare/kantspelare för att komplettera truppen. Semas profil stämmer väl rätt bra in på den offensiva spelartypen som finns på ÖSKs önskelista.

Fotbollskanalen: Sema kan lämna Cypern: ”För diskussioner med allsvenska lag”
Blackburn Rovers: Report: Tranmere 0 Rovers 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.