Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖLFF: Seger för distriktslaget

Jonathan Aronsson - straffläggande segerskytt .

Jonathan Aronsson – straffläggande segerskytt .


Örebrodistriktets 99:or fick en bra start då de inledde slutspelet i PostNord Cup (tidigare kallades distriktsturneringen Cup Byggnads). Motståndarna från Småland besegrades med 1-0. ÖLFF:s mål gjordes på straff av Jonathan Aronsson i den 22:a minuten.

Den här årgången domineras klubbmässigt kraftigt av spelare från ÖSK som lagt beslag på 12 av de 18 platserna i truppen.

Spelartrupp: Simon Bladh (ÖSK, mv), Daniel Angergård (Rynninge, mv), Gustav Pauly (ÖSK), Joseph Spångberg (ÖSK), Arvid Brorsson (ÖSK), Leo Almer (Rynninge), Jonathan Aronsson (ÖSK), Elias Durmaz (BK Forward), Isac Eklöf (ÖSK), Adam Leijon (ÖSK), Robin Celik (Karlslund), Almin Masic (ÖSK), Albin Isakovic (Karlslund), Ahmed Omar Jafar (IFK Kumla), Albin Zidaric (ÖSK), Samuel Brunnberg (ÖSK), Odilon Sangwa (ÖSK) och Martin Trinh (ÖSK).

I morgon vid lunchtid spelar laget sin andra (och sista) match. Motståndet kommer då från Göteborg. Till skillnad mot situationen här i Närke behöver spelarna inte bekymra sig över kylan. Matcherna spelas nämligen inomhus i Elmiahallen i Jönköping.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.