Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Försäsong 2016: Skador och skavanker

NA rapporterar idag om läget i truppen inför det att försäsongen nu startar på allvar. Årets första träningsmatch mot IFK Kumla är fortfarande köldhotad och först i morgon två timmar före avspark tas beslutet om matchen skall spelas eller ej.


I det fall att det trots allt blir match så finns det några spelare som inte kommer att deltaga. Det rör sig om smärre skador på Astrit Ajdarevic (lår), Erik Moberg (fot) och Patrik Haginge (fot). Dessutom finns det ett frågetecken för Alhassan Kamara på grund av en blå tånagel. Dessutom finns det ett frågetecken för Daniel Björnqvist som varit förkyld under veckan.

NA: Kylan kan stoppa ÖSK-matchen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.