Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Påhlsson stärker försvaret

Axel Påhlsson är tillbaka i Örebro och den här gången är det på riktigt.

Axel Påhlsson är tillbaka i Örebro och den här gången är det på riktigt.


Han kom till slut, Axel Påhlsson. Han var i Örebro och tränade och testspelade med U21 både för två år sedan och förra året. Men det verkade som om det var svårt att komma till skott för antingen tibrotalangen eller för ÖSK. Men nu är han här, skriver ÖSK, och han kommer att förstärka ÖSKs U19-trupp i Ligacup och Juniorallsvenska.

Axel är född 1997, vilket innebär att han i år fyller 19 och att det här är sista året han kan spela som junior. Skall det bli en fortsättning efter detta år i ÖSK gäller det att han får ett kontrakt och att Tibro får sin utbildningsersättning.

Skulle ÖSK bestämma sig för att knyta honom till sig efter det här ”provåret” innebär det att hans moderklubb i Tibro kan se fram emot en utbildningsersättning i en oprutad storleksordning på knappt 100.000 kronor.

ÖSK: Försvarstalangen Axel Påhlsson till ÖSK
Eyravallen: Vad jag tidigare skrivit om Påhlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.