Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Landslagsdebut för Rinne

Jacob Rinne blev inbytt i den 62:a minuten när Sverige mötte Finland i en försäsongsmatch av B-lagskaraktär (vinterturnén alltså). Rinne skötte sig bra och gjorde det han skulle i en match som Sverige dominerade rätt kraftigt. För rutinen betydde nog deltagandet i försäsongslägret mer än den halvtimme landskampstid han fick, men det ser ju alltid bra ut i CV:n. För Rinne borde årets stora mål vara att ta platsen i OS-målet, vilket han väl borde ha goda möjligheter att göra om han kan fortsätta i med med höstformen intakt.

SvFF: Enkel seger mot Finland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.