Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Vinterturnén: Rinne på bänken igen

Inte heller i den andra vinterlandskampen – den här gången mot Finland – ingår Jacob Rinne i Erik Hamréns startelva. I den första valde man Karl-Johan Johnsson som målvakt och i den andra är det Patrik Carlgren som får stå.

SvFF: Nytt anfallspar mot Finland

På sätt och vis logiska val om än mindre trevliga för Jacob Rinne. Johansson tillhör danska Randers och är väl en spelare som Hamrén inte har möjlighet att kolla in så ofta. Carlgren anses nog som truppens förstemålvakt och skall väl få speltid.

Nu håller dock Hamrén dörren öppen för att Jacob kan bli inbytt och därmed trots allt få en landskamp på sitt CV.

NA: Rinne får nog chansen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.