Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Valgardsson landslagsuttagen

Logi Valgardsson är uttagen till den isländska vinterturnén.

Logi Valgardsson är uttagen till den isländska vinterturnén.


ÖSKs vänsterback får en möjlighet att under några dagar bedriva sin träning i en varmare miljö än den som Behrn Arena för närvarande kan erbjuda. Han har nämligen blivit uttagen till den isländska trupp som reser till Abu Dhabi för träning samt landskampsspel mot Finland resp. Förenade Arabemiraten.

Det här betyder väl inte att Logi har blivit så mycket bättre under vinteruppehållet utan snarare att det inte finns så många att välja bland. Precis som när det gäller de svenska vinterresenärerna så har spelarna tagits från lag som av en eller annan anledning har vinteruppehåll.

ÖSK: Valgardsson uttagen i isländska landslaget
Knattspyrnusamband Íslands: Leikmannahópurinn sem fer til Abu-Dhabi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.