Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2015/16: Kamara litar på ÖSK och agent

NA har fått tag på Alhassan Kamara för att höra med honom om flyttryktena. Malmö FF seglade ju igår upp som en tänkbar framtida klubb för ÖSKs anfallare. Kamara är så där typiskt avvikande när han refererar till ÖSK och sin agent Martin Dahlin.
– Jag litar på honom och jag litar på ÖSK att allt kommer lösa sig på ett bra sätt. För min del handlar det om att göra mitt jobb och vara så professionell som möjligt, säger anfallaren till tidningens utsände.

Så nog verkar det som om det finns en del eld bakom ryktesröken den här gången.

Jag har fortfarande svårt att förstå, att MFF är så heta på gröten (om de nu verkligen är det). Vore det inte bättre att låta Kamara vara kvar i ÖSK under våren för att verkligen kunna förvissa sig om att skadeproblemen är överståndna och målformen intakt. Med MFFs ekonomiska muskler efter de två åren med gott om championsleaguemiljoner på banken finns det ändå ingen som kan bjuda emot om de verkligen skulle vilja ha honom då sommarfönstret öppnar.

NA: Crespo: ”Litar på ÖSK och på min agent”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.