Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK testar målvakter

I papperstidningen kan man idag läsa, att ÖSK har hämtat in två målvakter för provträning när nu försäsongen drar igång på allvar. Det rör sig om Philip Sunell (22 år från västeråsklubben Skiljebo SK) och Anton Fagerström (24 år från NyköpingsBIS).

I båda fallen rör det sig om målvakter som är på väg att röra sig högre upp i seriesystemet. Sunell har under hösten provtränat/-spelat med både Åtvidabergs FF och IK Sirius. Hos nyköpingsbissarna är man så säker på att den nu kontraktslöse Fagerström kommer att lämna att man redan skaffat in en ersättare. Gotlänningen Fagerström representerade under sin juniortid IFK Norrköping, vilket väl gör att ÖSKs målvaktstränare Robert Axelsson, som tidigare verkade i denna klubb, har bra koll på honom. Tunell verkar vara något av en mångsysslare. Utöver fotbollsmålvakt har han spelat bandy och varit med att föra upp Tillberga till elitserien. Dock ej som målvakt utan som mittfältare.

VLT: Därför gör han succé för Skiljebo
Nyköpings BIS: Anton Fagerström – ”Kom och kolla på bra fotboll på söndag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.