Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2015/16: Söderström till Assyriska

Tim Söderström, som tidigare tränade någon vecka med Sportklubben, kommer inte att bli ett av vinterns nyförvärv. Assyriska FF meddelar nämligen idag, att han kommit överens med dem om ett treårskontrakt.

Spelaren, som var kontraktslös efter att under den senaste säsongen ha varit utlånad av Djurgården till Jönköpings Södra, finns alltså inte längre på någon ÖSK-lista. Rimligen efter att ha blivit borttagen därifrån av ÖSK. Om han känt att han fortfarande hade en möjlighet att få kontrakt med ÖSK hade han väl knappast gjort klart med Assyriska.

Hos Assyriska kommer han att tränas av ÖSKs föredetting Fredrik Samuelsson, som numera är assisterande i södertäljeklubben.

Assyriska FF: Tim Söderström klar för Assyriska: ”Jag är en explosiv anfallare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.