Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebrocupen 2015 – futsal: Dag 2

Tre klasser gruppspelade idag och från två av dem har ÖSK-lag gått vidare till semifinalerna på onsdag.

I den yngsta flickklassen F11 vann ÖSK F05 (ett år yngre alltså än de flesta av motståndarna) sin grupp och tog sig därigenom direkt till en av semifinalplatserna. I denna kommer de att möta ett lag från Adolfsbergs IK.

I pojkarnas P13-klass deltog hela 7 lag från ÖSK. Av dessa lyckades ÖSK vit lag 1 bäst med gruppseger och kvartsfinalvinst mot ett Karlslundslag. Även ÖSK svart lag 2 tog sig till kvartsfinal, men besegrades där av Örebro Syrianska, som kommer att bli det vita lagets semifinalmotståndare.

I yngsta pojkklassen gick ÖSK P05 Vit lag 2 till slutspelet. I åttondelsfinalen besegrades Karlslund Röd, men i kvartsfinalen tog det stopp mot Karlslund Blå. Så det blir inget svarvitt lag i den klassen under finaldagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.