Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal: DM-slutspel

Gruppspelet i de olika klasserna i futsal-DM är nu avklarat och ÖLFF har lagt ut hur slutspelet och kampen om DM-medaljerna kommer att gestalta sig. För ÖSK-familjens del är det den här gången bara lag på dam/flick-sidan som deltar. Pojkarna har under senhösten koncentrerat sig på ligacupen utomhus och för ÖSK Söders herrar nådde man inte riktigt ända fram till kvalet i en av sextondelarna.

Först ut av ÖSK-lagen är Söder Dam som den 3 januari möter Skyllbergs IK. Detta är också den enda ÖSK-matchen före finaldagens avgöranden. Flickklasserna är glest besatta och ÖSK Söder/Ungdoms båda lag är redan finalklara.

Om Söder Dam vinner sin kvartsfinal (och det kommer de att göra) väntar sedan i en av semifinalerna vinnaren i kvartsfinalen mellan Lillån FK och Sköllersta IF. Båda lag som ÖSK Söder besegrat i gruppspelet.

På den andra halvan möts i kvartsfinalerna Pars FC/ Rynninge IK respektive KIF Örebro/IFK Kumla. KIF Örebro får väl gälla som favoriter på den slutspelshalvan men mycket beror på hur starkt lag de ställer upp med. Det har ju varierat en hel del under gruppspelet.

För flicklagen gäller att F15 spelar DM-final mot Adolfsbergs IK den 6 januari kl. 14:00 medan F17 två timmar senare möter semifinalsegraren i matchen mellan IF Eker och Adolfsbergs IK.

Slutspel futsal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.